Välj en sida

Tjänster

Tjänster inom bygg i hudiksvall, sandviken & söderhamn med omnejd

 Hos oss på Joanix bygg och städservice hjälper vi dig med det mesta inom bygg i Hudiksvall, Sandviken och Söderhamn med omnejd. Exempel på de tjänster som vi erbjuder är köksrenovering, tapetsering och målning, takbyten och bygge av badrum.

Utöver byggtjänster erbjuder vi dig även tjänster inom städning. Vi utför byggstäd, slutstäd, kontorsstäd, samt trappstäd till förmånligt pris, och med vana medarbetare håller vi alltid uppställda deadlines och kvalitetskrav. Att städa före slutbesiktningar där kraven har varit mycket högt ställda har varit en av våra arbetsuppgifter under många år.

 

Inga uppdrag är för små eller för stora, och du kan vända dig till oss oavsett om du är företagare eller privatperson. Vi har över 30 års erfarenhet av bygg och byggtjänster, och därför kan du alltid lita på att du får den bästa tänkbara hjälpen.

Har du några frågor eller funderingar kring våra tjänster, eller om vårt företag i övrigt, hör gärna av dig till oss så svarar vi så snabbt som vi kan! Vi vill hjälpa så många som möjligt som vill ha vår hjälp inom städ och bygg i exempelvis Hudiksvall, Sandviken och Söderhamn

Vill ni veta mer?